Gerelateerde diensten

Wij zijn weliswaar een camping, maar het is bij ons niet alleen mogelijk te overnachten in een tent of bijzonder voertuig. Op onze Vekabo-camping in Coevorden kun je namelijk ook terecht voor diverse activiteiten. Voor groepen hebben wij namelijk een leuk aanbod samengesteld. Een aantal van deze gerelateerde diensten geven wij je in onderstaande tekst. Wil jij weten wat er nog meer mogelijk is? Of ben je benieuwd naar wat bepaalde diensten inhouden? Neem dan contact met ons op.

Verjaardagsfeest in boerderijsferen

birthdayDe meeste verjaardagsfeestjes zijn vrij standaard. Je komt bij mensen over de vloer, drinkt wat met elkaar en maakt een praatje met iedereen. Wil jij weleens iets anders? Dan kun je bij onze Vakebo-camping in Coevorden terecht. Wij bieden namelijk diverse themafeesten aan. Zo kun je bij ons onder meer een verjaardagsfeest in boerderijsferen geven. Compleet iets anders dan een standaard verjaardag dus en daarom zeker net zo leuk. Sterker nog: vele malen leuker zelfs!

Teambuildingsactiviteiten

Wil jij je collega’s wat beter leren kennen? Of zijn jullie gewoon op zoek naar een leuke activiteit voor een personeelsfeestje? Dan kunnen wij dit voor jullie realiseren. Op onze Vekabo-camping in Coevorden kunnen jullie namelijk allerlei activiteiten doen. Wij zorgen uiteraard voor professionele begeleiding, waardoor het jullie aan niets ontbreekt.

team building

Tuinieren in een groep

Mag jij graag tuinieren maar heb je hier de mogelijkheid niet voor? Of lijkt het je leuk om samen met andere tuinliefhebbers in de tuin aan de slag te gaan? Dan zit je goed bij onze Vekabo-camping in Coevoerden. Wij hebben namelijk een grote tuin tot onze beschikking. In deze tuin worden diverse gewassen verbouwd. Het is van groot belang dat deze goed onderhouden worden. Anders vergaat alle groente en fruit en dat is natuurlijk zonde. Heb jij groene vingers en zoek je gezelligheid? Dan is dit dus de perfecte activiteit voor jou!