Kamperen met de hele familie is leuk bij Vekabo

Kom jij uit Amsterdam en zoek je nog een verblijf voor een familieweekend? Of wil jij in de vakantie gewoon lekker kamperen met je hele gezin? Dan ben je bij Vekabo aan het juiste adres. Waarom? Omdat je bij Vekabo meerdere campings vindt die zich richten op gezinnen en families. Jouw kinderen zullen zich dan ook altijd vermaken op deze campings. En dat geldt natuurlijk ook voor jou. Voor volwassenen is er immers ook genoeg te zien en te beleven. Maar waarom zijn de campings van Vekabo eigenlijk zo geschikt voor kinderen? Dat lichten we toe in onderstaande tekst.

Rustige omgeving

Rustige omgeving

Vekabo-campings kenmerken zich door de ligging. Nagenoeg alle campings zijn gelegen in een landelijke en rustige omgeving. De campings bevinden zich vaak ook in of nabij een natuurgebied. Kinderen kunnen hier dus zonder zorg spelen. Er is niet of nauwelijks verkeer in de omgeving. Iets wat in grote steden als Amsterdam natuurlijk wel het geval is. Op een Vekabo-camping kunnen kinderen dan ook doen en laten wat zij willen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je kind.

Activiteiten voor kinderen

Ieder jaar weer komen er talloze kinderen naar de verschillende campings van Vekabo. Er is dan ook altijd genoeg te doen voor kinderen. Zo heeft iedere camping bijvoorbeeld verschillende activiteiten waar de kids aan deel kunnen nemen. Het merendeel van deze activiteiten vindt plaats in de buitenlucht. Buiten spelen is namelijk harstikke leuk en ook nog eens heel erg gezond. Is het slecht weer? Geen paniek, dan verplaatsen wij onze activiteiten naar binnen. De animatieteams van deze camping zijn harstikke flexibel. Kortom: bij een Vekabo-camping is, bij weer of geen weer, altijd genoeg te doen voor jouw kinderen!

Samen met je kind fietsen
Samen met je kind fietsen

Fietsen is gezond. Bovendien zie je zo ook nog eens wat van de landelijke omgeving. Bij Vekabo weten ze dit maar al te goed. Alle Vekabo-campings zijn dan ook te bereiken per fiets. En vanaf de camping kun je makkelijk per fiets de omgeving intrekken. Heb je geen fiets mee? Dan kun je deze huren. En het huren van een fiets is hier een stuk goedkoper dan bij een fietsverhuur in Amsterdam. Voor een paar euro kun jij al een hele dag gebruikmaken van dit vervoermiddel. En zeg nou zelf: het is toch hartstikke leuk om samen met je kind rond te fietsen in een natuurlijke omgeving?