Over ons

Wij zijn Vekabo Coevorden: een camping in het groene Drentse landschap. Onze camping kenmerkt zich door de landelijke ligging en de rust. Je zult hier dan ook niet snel overlast ervaren door verkeer. Uiteraard is het wel mogelijk dat je soms moet wachten voor overstekende koeien of andere dieren. Maar dat is natuurlijk juist de charme van onze Vekabo-camping in Coevorden.

Overweeg jij je kinderen mee te nemen naar onze camping? Dat moet je vooral doen! Zij zullen het hier namelijk ontzettend naar hun zin hebben. Ondanks dat ze niet of nauwelijks elektrische apparaten kunnen gebruiken, hebben ze hier de tijd van hun leven. Zij kunnen hier namelijk heerlijk in de buitenlucht ravotten met leeftijdsgenootjes. Onze Vekabo-camping in Coevorden ligt namelijk aan de rand van een natuurgebied. Hoe leuk is dat? Ons animatieteam zorgt ervoor dat jouw kinderen een onvergetelijke vakantie beleven op onze Vekabo-camping.

Ook zonder kinderen kun jij bij onze Vekabo-camping in Coevorden terecht. Ben jij een natuurliefhebber? Dan kom jij hier zeker weten aan je trekken. Vanaf onze camping kun jij namelijk zo op je fiets de natuurlijke omgeving intrekken. Onze camping is namelijk aangesloten op het fietsnetwerk. Hierdoor is het ook mogelijk om met de fiets naar onze camping in Coevorden te komen. Daarnaast bieden wij ook nog eens diverse activiteiten aan voor volwassenen. Kortom: er is voor alles en iedereen wel wat te doen op onze Vekabo-camping in Coevorden!